Egyéni konzultáció – 60, vagy 90 percben

Ha már eldöntötted, hogy beavatsz egy külsőst a dolgaidba, akkor elképzelni sem lehet kezdetnek jobb lépést, mint egy egyéni konzi!

Kinek szól?

Akik hajlandóak beavatni egy idegent (de nem egy csoportot) cégük titkaiba azért, mert már ötletük sincs hogyan tovább.

Hogyan segít?

Átnézzük közösen a helyzetet – lehet kicsit ventilálni is. A kérdések és a tisztánlátást segítő beszélgetés(ek) után rá tudok mutatni, hogy hol vannak azok a pontok a vállalkozáson belül, ahol tetten érhető az elakadás és ahol változtatni kell. Felvázolom a lehetőségeket és projektszerűen kitűzöm a jövőbeni lépéseket. A vállalkozónak már csak meg kell valósítsa.

Mit tartalmaz?

Minden egyéni konzultációt megelőz egy 30 perces ingyenes beszélgetés, ahol én ellenőrzöm a kompetenciámat a felhozott témában, a vállalkozónő pedig megnézi, hogy szimpatikus vagyok-e neki.
Ha mindketten elköteleződünk, akkor következhetnek a 60, vagy 90 perces alkalmak, amik nem alkotnak összefüggő folyamatot, hanem célkitűzés utáni tanácsadói alkalmak.

60, vagy 90 perc? Van akinek pont elég tömény a 60 perc is és vannak akiknek a 90 is kevés. Ki kell próbálni!

Árak és időpontfoglalás

További információk

  • Természetesen titoktartási nyilatkozatot írok alá, ha szükséges, de szóban is szerződhetünk.
  • Ha szükség van egyéb külsős szakemberre – ügyvéd, mindset coach, social media szakember, virtuális asszisztens – javaslatot teszek az általam már ismert és kipróbált kollégákra.