Változáskezelés – konzultációs folyamat

A változások mindig a jelent és a jövőt kötik össze. Ha nem tudod honnan indulsz pontosan és hova tartasz, akkor csak lógsz a levegőben és idővel nem is érzed jól magad… Sehol! Sem a magánéletedben, sem a hivatásod gyakorlása alatt. Változásban vagy, vagy előtte állsz?

Kinek szól?

Manapság sokan nem tudják hol vannak éppen az életükben. Akár magánéletben, akár karrierben. Azt talán többen tudják honnan indultak, de hogy hova tartanak, azt már kevesebben. A legjobb esetben azt azért már érzik, hogy tenni kellene valamit. Van olyan eset is, amikor pontosan tudható mi lenne a cél, de nem jön rá hogyan induljon el. Vagy az is lehet, hogy már benne van a változásban, de elakadt. Bármilyen helyzet elképzelhető!

Hogyan segít?

Megvizsgáljuk együtt, hogy mi is az alap probléma. A változásban éppen hol áll a vállalkozó és cége. Van e cél? Ha van, akkor milyen lehetőségek vannak hogy elinduljon irányába. Ha nincs cél, akkor megkeressük! Aztán készítünk egy tervet a változás lépéseire. Ennyire egyszerű.

Mit tartalmaz?

Az alapcsomag egy felmérést és ez alapján a vizsgált területre egy komplett javaslatot tartalmaz. Ez nem két alkalom, hanem több! Bővített ajánlatban a kontroll, és/vagy az esetleges módosítás és/vagy a későbbi utánkövetés is megoldható ugyanúgy, ahogy a felmerülő coaching támogatás is.

További információ

  • Az árak a feladat komplexitásától függően változnak.
  • Mielőtt nekivágunk, beszélgessünk! Utána át lehet gondolni amiről szó volt, és ha az elköteleződés is megszületik a változás mellett, indulhatunk!

Felajánlok egy 30 perces beszélgetést teljesen ingyen, hogy bebizonyosodjon, jó az irány.

Beszélgessünk!